Υπηρεσίες

Υπηρεσίες

Παθολογικό


Καλώς ήρθατε στο Παθολογικό τμήμα του Ιατρείου μας. Εδώ, τα παθολογικά περιστατικά, αντιμετωπίζονται με υπευθυνότητα και με γνώμονα πάντοτε το καλύτερο θεραπευτικό αποτέλεσμα για το ζώο. Η διαρκής επιμόρφωση, μας επιτρέπει να στηριζόμαστε στις πιο σύγχρονες επιστημονικές απόψεις και μεθόδους. Τα περιστατικά εκείνα που χρήζουν εντατικής θεραπείας,παραμένουν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο νοσηλείας υπό συνεχή παρακολούθηση. Σε επίπεδο πρόληψης, εφαρμόζονται τα κατάληλα εμβολιακά προγράμματα καθώς και ολοκληρωμένα προγράμματα αποπαρασίτωσης.


 

Χειρουργικό


Καλώς ήρθατε στο Χειρουργικό τμήμα του Ιατρείου μας. Στην υπερσύγχρονη χειρουργική μας μονάδα, διενεργούνται όλες οι χειρουργικές επεμβάσεις μαλακών μορίων, όπως Στειρώσεις, Καισαρικές, Σπληνεκτομή, Κυστεοτομή, Στροφή στομάχου, Κήλη, Εντεροτομή-Εντερεκτομή, Πυομήτρα, Ωταιμάτωμα, Βλεφαροπλαστική, Εντρόπιο κ.ά. Με αυτόν τον τρόπο, καθίσταται εφικτή η αντιμετώπιση όλων των χειρουργικών περιστατικών, επειγόντων ή προγραμματισμένων.

Το ιατρείο είναι εξοπλισμένο και με αναισθητική μηχανή για εισπνευστική αναισθησία με ισοφλουράνιο, γεγονός που παρέχει τη μέγιστη ασφάλεια για το αναισθητοποιημένο ζώο καθώς και με monitor για την παρακολούθηση των ζωτικών σημείων καθ’ όλη τη διάρκεια της επέμβασης.

Η μετεγχειρητική παρακολούθηση του ζώου γίνεται σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, υπό συνεχή επίβλεψη και με την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή, προκειμένου να διασφαλιστεί η όσο το δυνατόν ανώδυνη και ταχύτερη επιστροφή του μικρού μας φίλου στο σπίτι σας.

 

Ακτινολογικό


Η διερεύνηση πολλών παθολογικών περιστατικών συμπεριλαμβάνει και την λήψη ακτινογραφιών. Το κτηνιατρικό ακτινολογικό μηχάνημα με το οποίο είναι εξοπλισμένο το ιατρείο, πληρεί όλες τις Προδιαγραφές Ακτινοπροστασίας, σύμφωνα με τα πρωτόκολλα του ΠΟΥ και μας δίνει τη δυνατότητα λήψης ακτινογραφιών υψηλής διαγνωστικής αξίας τόσο θώρακα-κοιλίας όσο και οστών. Φέρει δε την πιστοποίηση της Επιτροπής Ακτινοπροστασίας του ‘’Δημόκριτου’’. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζεται ο πλήρης κτηνιατρικός έλεγχος του μικρού μας φίλου, με όσο το δυνατόν μικρότερη έκθεσή του στην ακτινοβολία.

 

 

Αιματολογικό - Βιοχημικό - Μικροβιολογικό


Καλώς ήρθατε στο Μικροβιολογικό μας Εργαστήριο.

Στο ιατρείο μας γίνονται όλες οι εργαστηριακές εξετάσεις όπως Γενική εξέταση αίματος και Βιοχημικές εξετάσεις, διάγνωση ενδοκρινοπαθειών (όπως υποθυρεοειδισμός, Cushing κ.ά.), εκτέλεση διαγνωστικών test (για νοσήματα όπως Λεισμανίωση, Ερλιχίωση, Διροφιλαρίωση κ.ά.), ανάλυση ούρων, κοπρανολογικές εξετάσεις, κυτταρολογικά επιχρίσματα, διάγνωση μυκητιάσεων, λήψη ξεσμάτων.

Όλα μας τα μηχανήματα και οι αναλυτές είναι πιστοποιημένα με ISO 2007.

 

 

Οφθαλμολογικό


Στο ιατρείο μας γίνεται διάγνωση των παθολογικών καταστάσεων του οφθαλμού με χρήση ειδικής χρωστικής (φλουορεσκείνης) καθώς και test δακρυικής παραγωγής (Schirmer tear test) και συστήνεται κατόπιν η κατάλληλη αγωγή. Επίσης πραγματοποιούνται χειρουργικές επεμβάσεις  του οφθαλμού όπως εντρόπιο, προβολή του αδένα του 3ου βλεφάρου.

 

  

Οδοντιατρικό


Η συσκευή οδοντιατρικού υπερήχου παρέχει το βέλτιστο αποτέλεσμα στον καθαρισμό δοντιών και την ουλοστοματίτιδα που προκαλείται απ’ την οδοντική τρυγία. Επίσης πραγματοποιούνται εξαγωγές δοντιών όπου αυτό κρίνεται απαραίτητο.


 

Ορθοπαιδικό


Στο ιατρείο γίνεται διάγνωση των βασικότερων ορθοπαιδικών παθολογικών καταστάσεων καθώς και η συντηρητική τους αντιμετώπιση. Όταν ενδείκνυται χειρουργική αποκατάσταση, το περιστατικό παραπέμπεται σε κτηνίατρο επιστημονικό συνεργάτη του ιατρείου με ειδίκευση στα ορθοπαιδικά χειρουργεία.

 


Προβολή μεγαλύτερου χάρτη

 

 Διεύθυνση:
Λ. Θρακομακεδόνων 129
Αχαρνές, Αττικής 13671
Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα - Παρασκευή: 10:00 - 13:30 & 17:30 - 20:00
Σάββατο: 10:00 - 13:00

Πρόσβαση

  • * Έναντι My Market

Άμεση Επικοινωνία

  • * Τηλ. 2102430206

  • * Κιν.  6987253839