Χειρουργικό

Χειρουργικό

Στην υπερσύγχρονη χειρουργική μας μονάδα, διενεργούνται όλες οι χειρουργικές επεμβάσεις μαλακών μορίων

Καλώς ήρθατε στο Χειρουργικό τμήμα του Ιατρείου μας. Στην υπερσύγχρονη χειρουργική μας μονάδα, διενεργούνται όλες οι χειρουργικές επεμβάσεις μαλακών μορίων, όπως Στειρώσεις, Καισαρικές, Σπληνεκτομή, Κυστεοτομή, Στροφή στομάχου, Κήλη, Εντεροτομή-Εντερεκτομή, Πυομήτρα, Ωταιμάτωμα, Βλεφαροπλαστική, Εντρόπιο κ.ά. Με αυτόν τον τρόπο, καθίσταται εφικτή η αντιμετώπιση όλων των χειρουργικών περιστατικών, επειγόντων ή προγραμματισμένων.

Το ιατρείο είναι εξοπλισμένο και με αναισθητική μηχανή για εισπνευστική αναισθησία με ισοφλουράνιο, γεγονός που παρέχει τη μέγιστη ασφάλεια για το αναισθητοποιημένο ζώο καθώς και με monitor για την παρακολούθηση των ζωτικών σημείων καθ’ όλη τη διάρκεια της επέμβασης.

Η μετεγχειρητική παρακολούθηση του ζώου γίνεται σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, υπό συνεχή επίβλεψη και με την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή, προκειμένου να διασφαλιστεί η όσο το δυνατόν ανώδυνη και ταχύτερη επιστροφή του μικρού μας φίλου στο σπίτι σας.

Άλλες υπηρεσίες

  • Ακτινολογικό

   Ακτινολογικό

   Η διερεύνηση πολλών παθολογικών περιστατικών συμπεριλαμβάνει και την λήψη ακτινογραφιών.

  • Χειρουργικό

   Χειρουργικό

   Στην υπερσύγχρονη χειρουργική μας μονάδα, διενεργούνται όλες οι χειρουργικές επεμβάσεις μαλακών μορίων

  • Παθολογικό

   Παθολογικό

   Τα παθολογικά περιστατικά, αντιμετωπίζονται με υπευθυνότητα και με γνώμονα πάντοτε το καλύτερο θεραπευτικό αποτέλεσμα για το ζώο.